Tilojen vuokraus

 

Pirttikylä on luonnonläheinen, kaunis ja tilava paikka järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia. Pirttikylässä onnistuu hyvin esimerkiksi retriitit, koulutukset, leirit, tyhy-päivät, sukujuhlat ja saunaillat. Meillä on kolme eri rakennusta, joita voi vuokrata yhdessä tai erikseen: päärakennus, saunarakennus ja aitta.

 

Päärakennus

Päärakennus on vuonna 2000 valmistunut hirsirakennus ja siinä on 423 m² tilaa kolmessa kerroksessa. Ylimmästä kerroksesta löytyy koulutustilat 34 hengelle sekä viihtyisä oleskelu- ja hoitotilaksi soveltuva tila. Keskimmäisessä kerroksesta löytyy ruokala ja täysvarusteltu suurtalouskeittiö. Ruokalaan mahtuu aterioimaan kerralla 40 henkeä ja sen ikkunoista avautuu upea näkymä järvelle. Alimmasta kerroksesta löytyy oleskelutila, jossa voi viettää aikaa esimerkiksi biljardia pelaten sekä kaksi kylpyhuonetta, joissa molemmissa useampi suihku ja wc. Enemmän kuvia päärakennuksesta löydät täältä.

 

Aitta

Aitan hirsiseinien suojassa on hyvät puitteet isommankin porukan yöpyä. Aitassa on 6 makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Makuupaikkoja löytyy 43 hengelle. Aitassa ei ole juoksevaa vettä, eikä wc-tiloja, mutta käytettävissä on päärakennuksen alakerran wc-ja pesutilat sekä oleskelutila.

 

Saunarakennus

Saunarakennus sijaitsee omassa rauhassaan järven rannalla, joten saunomisen lomassa on helppo pulahtaa puhtaaseen järveen vilvoittelemaan. Rakennuksesta löytyy kaksi erillistä saunaa pesu- ja pukutiloineen, iso sali ja keittiönurkkaus, kolme yöpymiseen sopivaa huonetta sekä wc. Tulen loimusta voi nauttia kahden takan äärellä, joista toinen on ulkona ja toinen sisällä salissa. Lisäksi käytettävissä on kaasugrilli. Enemmän kuvia saunarakennuksesta löydät täältä.

 

Hinnasto:

Päärakennus

153€ /vrk (arkipäivät)

230€ / vrk (la/su)

 

Aitta

115€ / vrk (arkipäivät)

172€ / vrk (la/su)

 

Saunarakennus

115€ / vrk (arkipäivät)

172€ / vrk (la/su)

Saunatupa

20€ / tunti (käytettävissä sali ja wc)

Saunailta

130€ (käytettävissä sali, wc ja saunatila)

 

Hinnat sisältävät ALV:n 24%

 

Jos haluat vuokrata tilojamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)pirttikyla.com tai yhteydenottolomakkeella.

 

Huom!

Koska pirttikylän alue on laaja ja rakennuksia on useita, on mahdollista, että Pirttikylän alueella on yhtä aikaa useampia vuokralaisia tai majoittujia sekä paikan isäntäväkeä. Mikäli toivot, että vuokra-aikana paikalla ei ole muita, kerro siitä meille tiedustelun yhteydessä.

 

Vuokraehdot voit ladata tästä.

 

Lämpimästi tervetuloa Pirttikylään!