Valitse kieli

Tulevat tapahtumat

 

 

 

Tietoa mantralaulupiiristä

Tervetuloa laulamaan mantroja ja muita pyhiä lauluja Pirttikylän yhteisöön Vilppulaan. Istumme piiriin ja pienen alkulämmittelyn jälkeen annamme tilaa lauluille ympäri maailmaa hoitaa ja ravita kehoa ja sielua. Marika tuo piiriin erityisesti alkuperäiskansojen lauluja sekä suomalaisia juuri-ja runolauluja meidän metsistä. Yhdessä laulamisessa on jotakin ikiaikaisen tuttua ja parantavaa. Laulut auttavat kääntymään omaan sisäiseen maailmaan ja samalla luovat yhteyttä muihin piirissä istuviin. Et tarvitse erityistä laulutaitoa, halu laulaa yhdessä muiden kanssa riittää.

Piirin vetäjästä 

Marika Salo on laulattanut ihmisiä omissa työpajoissaan, mantralaulupiireissä ja seremonioissa vuosia. Marika tuo piiriin erityisesti alkuperäiskansa Yawanawan melodiset laulut sekä suomalaisia juurilaulu-mantroja.
" Rakastan laulaa yhdessä. Toivon luovani niin turvallisen ja tunnelmallisen tilan, että on helppoa päästää sisäisestä kritiikistä irti ja antautua laulamaan täydestä sydämestä. Itku, huokaukset ja nauru ovat tervetulleita!"

Marikan voit löytää mm. www.naistenkeidas.fi, Insta/Fb @naistenkeidas tai youtubesta.

 

 

Astro-Gong-Breath kesäretriitti 20.7.-21.7.

"Tule kokemaan aivan uudenlainen tapa lähestyä ja ymmärtää yksilöllisyytesi uniikkia ja kaunista olemusta, minuuden mysteeriä. Nyt voit kokemuksellisesti syventää itsetuntemustasi astrologian viisauden valossa ja syvästi vaikuttavan rakkaudellisen Breathe & Release -hengitystyöskentelyn sekä Kosmisen äänihoidon avulla."

Retriitin järjestäjänä Seppo Tanhua ja Mika Kunnasvaara. Lue lisää retriitistä täältä!

 

Hiljaisuuden voima -retriitti 23.-25.8.

Hiljaisuuden Voima on todella vahva ja muuntava hiljaisuuden retriitti, missä oikeasti jokainen harjoitus ja tauko on luotu mielen hiljentämisen mahdollistamiseksi sydämen ääntä kuunnellen.

Retriitin järjestäjänä Mika Kunnasvaara. Lue lisää retriitistä täältä!

 

Yöpyminen Pirttikylässä

Mikäli haluaisit jonkin tapahtuman yhteydessä yöpyä Pirttikylässä, lue majoittumisesta lisää täältä ja ota meihin yhteyttä! Huom! Retriitteihin majoitus kuuluu automaattisesti.