Valitse kieli

Olen Liina Makkonen. 

Toimin hierojana.

Hoitomuodot joita tarjoan: 
Thaijoogahieronta 
Klassinen hieronta 
Intialainen päähieronta 
Nestekiertoa edistävä hieronta

 

Varaa aika:

041 7418 222

liina(at)pirttikyla.com

Liina

Hoidot ja hinnat:

Thaijoogahieronta 90min 80€

Klassinen hieronta 60min 55€ / 90min 85€

Nestekiertoa edistävä hieronta 60min 55€ / 90min 85€

Intialainen päähieronta 30min 30€ / 60min 60€

 

Lue lisää thaijoogahieronnasta täältä.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa eli imunesteen (lymfan) kulkua poistaen kuona­-aineita. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa, lievittäen stressiä. 

Klassinen hieronta sopii kaikille vauvasta vaariin.

Intialainen päähieronta 

Intialainen päähieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä lisää mielihyvä hormonien erittymistä, rentouttaen mieltä ja kehoa. 

Intialaisessa päähieronassa käsitellään hitain liikkein pään lisäksi yläselkä, solisluun alue, hartiat, käsivarret, niska, kasvot ja korvat. 
Hoito tehdään ilman öljyä ja tuolilla istuen vaatteiden päältä. 
(Klassisen / nestekiertoa edistävän hieronnan yhteydessä pään alueen hieronta on mahdollista myös hoitopöydällä). 
  
Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia mm: 
•unen laatuun 
•keskittymiskyvyn parantumiseen •migreeniin ja päänsärkyyn •stressioireisiin
•jännitykseen
•hiusten ja päänahan hyvinvointiin

Nestekiertoa edistävä hieronta

Hermoston ylivirittyneisyys on ajassamme yleistä, tämä hoitomuoto on vastalääkettä parhaimmillaan. 
Nestekiertoa edistävää hierontaa suosittelen kaikille jotka kaipaavat syvärentoutusta, hitaat ja kevyet otteet ja sivelyt aktivoivat parasympaattisen hermoston. 

Neskiertoa edistävähieronta ylläpitää ja tehostaa elimistön imunestekiertoa ja poistaa turvotusta kuljettamalla kudoksiin pakkautuneita nesteitä.  

*En ole lymfahoitaja tai terapeutti, 
nestekiertoa edistävä hieronta oli osa klassisen hieronnan koulutustani. Hoidan turvotuksia, mutta vaikeissa tapauksissa, käännythän lääkärin tai ammattilaisen puoleen.

Matkani kehotyöskentelyn äärelle

Matkani kehotyöskentelyn äärelle on kulkenut läpi kaamoksien ja kaaoksien, kohti tasapainoisempaa olemisen tilaa. Kehoni varastoiduttua vaikeita elämän kokemuksia, oli se vuosien ajan kuin jotain hyvin jähmeää ja jäätävää, jota en osannut sulattaa. Olin asukas kehossani, tuntematta alkuunkaan tuota asumusta, saati sitten itse asukasta! Lopulta teini-ikäisenä kaikki alkoi purkautua paniikkikohtauksina, ahdistushäiriöinä ja dissosioitumisena, kadottaen kehotuntemukseni hetkittäin kokonaan.

Tuolloin löysin luonnon ja joogan läsnäolon voiman, jotka olivat ensimmäisiä elävöittäviä havahduksia kehoni (ja mieleni) äärelle. Myöhemmin tärkeiksi työkaluiksi on tullut mm. tanssi, vapaa liike ja tre-menetelmä. Matkan myötä olen löytänyt herkkyyttä kuunnella kehoani, oppien kunnioittamaan sen viestejä, näin avaten mahdollisuuden hyvinvoivaan, läsnäolevampaan olemisen tilaan.

Oma matkani on ollut korvaamaton apu hoitotyössäni oppia kuuntelemaan kehoja, joissa jokainen meistä kantaa erinlaisia tukoksia tunneperäisistä lihasperäisiin - ja kaikkea niiden väliltä. Terapeuttinen ja läsnäoleva kosketus on ihana tapa tulla tutummaksi omaan kehoonsa, tai toisin sanoen: pysähtymään kuuntelemaan sitä, mitä on.

Ihmisyys sen monissa muodoissaan kiehtoo minua, erinlaiset hierontamuodot ovat olleet yksi tärkeä tapa tutkia sitä. Ymmärrys kehoyhteyden ja sen hyvinvoinnin tärkeydestä on johdattanut mm. näiden hierontamuotojen äärelle, joiden avulla toivon voivani antaa hetken, jossa jotain saa pysähtyä, virrata, sulaa, elävöityä, rauhoittua, mitä ikinä - sellaisenaan kuin on.

Sydämellisesti tervetuloa!