Valitse kieli

Parantolatoiminta

 

Tältä sivulta löydät tietoa henkilöistä, jotka työskentelevät parantolassamme, sekä hoidoista, joita tarjoamme.


Olen Kirsi Sarimaa.

Toimin Charles Ersdalin diplomi vyöhyketerapeuttina.

Vyöhyketerapia on jalkateristä käsin tehtävää, joka solun stimuloittamista, mahdollistaen kehon omaa korjautumista ihanteelliselle toimintatasolle.

Pirttikylän vastaanotolleni ajanvaraukset viestillä 0500739498

Lue lisää täältä

 

Muut koulutukseni ovat shiatsu, eli hengityksen mukaan käsin tehtävä painelu akupunktiopisteistä. Fytoterapia eli yrttihoidot. Homeopatian perusteet hyödyntäen kehon stimuloittamista informaatiolla korjaamaan epätasapainotilaa. Jäsenkorjaus, eli lihasten manipulointia mahdollistaen luuston asentoa keholle sopivampaan asentoon. Hivenravintoterapialla ohjaten jokaisen omakohtaista kuuntelua tasapainottamaan kehon tilaa. Enneagrammit, eli ihmisen alitajuisen toiminnan saamista tietoisemmaksi. Kiinalaisen lääketieteen perusteet. Ayervedan perusteet.

Käytän työssäni näitä ja muitakin, ihmisen itsensä kykyyn mahdollistaa omaa parantumistaan.


 

Johannes

 

Olen Johannes Erkkonen

Toimin koulutettuna TRE-ohjaajana Pirttikylässä.

Lue lisää täältä

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. TRE-stressinpurku rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Valpastuminen sekä puolustautumisen ja suojautumisen reaktiot stressaavissa tilanteissa ovat kehomme automaattisia mekanismeja. Stressitason noustessa keho voi luontaisesti vapauttaa ylimääräisen latauksen värisemällä tai tärisemällä. TRE-menetelmä pohjautuu tähän: kehon fysiologisen tärinämekanismin tietoiseen herättelyyn, sen tutuksi tekemiseen ja harjoittelun kautta tietoisen ohjauksen opetteluun.

Lämpimästi tervetuloa TRE-ohjaukseen!


Olen Liina Makkonen.

Toimin hierojana.

Hoitomuodot joita tarjoan: 
Klassinen hieronta 
Nestekiertoa edistävä hieronta 
Thaijoogahieronta 
Intialainen päähieronta

Varaa aika ja lue lisää täältä.

Liina

Terapeuttinen ja läsnäoleva kosketus on ihana tapa tulla tutummaksi omaan kehoonsa, tai toisin sanoen: pysähtymään kuuntelemaan sitä, mitä on.

Ymmärrys kehoyhteyden ja sen hyvinvoinnin tärkeydestä on johdattanut hierontamuotojen äärelle, joiden avulla toivon voivani antaa hetken, jossa jotain saa pysähtyä, virrata, sulaa, elävöityä, rauhoittua, mitä ikinä - sellaisenaan kuin on.

Sydämellisesti tervetuloa!


Lauri

Olen Lauri Saarnio

Olen sertifioitu kraniosakraaliterapeutti, (CST-T)

Kraniosakraaliterapia on hienovarainen kevyeen kosketukseen perustuva terapiamuoto, jolla voidaan tukea kehon kraniosakraalijärjestelmää ja keskushermostoa. Hermoston tasapainotuksen kautta voidaan vaikuttaa kehon muihin järjestelmiin.

Pirttikylän hoitoaikoja voit varata viestillä / whatsapilla / telegramilla

040 759 0156 

Lämpimästi tervetuloa kraniosakraaliterapiaan!

Lue lisää täältä